dinsdag 30 april 2013

Kerstkaartje

Hallo lieve blogvriendinnen, dank je wel voor jullie lieve reacties allemaal.
Erg leuk om te lezen. Zoals beloofd hierbij mijn kerstkaartje wat ik heb gemaakt voor de kerstkaartenactie  bij Kreja Teja.
De opdracht was maak een kerstkaart met embossing; nat of droog en er moest bruin in voorkomen.....
Ik heb als basis de Go Kreate mal no. 7 gebruikt en het papier is van Maja Design.

De stempel is van Stampendous; 'cling Snowy Postcard'. Deze heb ik bewerkt met de 'natte' techniek van embossen. Ik heb embossing poeder van Ranger gebruikt...de antiquities frosted crystal. Dit geeft een 'bevroren' effect aan je stempel.
 
 
Kerstboompjes van Marianne design bewerkt met de droge techniek van embossing;
Frantage van stampendous; shabby white. Heerlijk spul om mee te werken . Je ziet het overal op mijn kaartje. Het goedje op je kaart strooien, verhitten met de heattool aan de onderkant van het papier en het resultaat is geweldig 

 
Kerstgroet en kersttak ook van Marianne, bloem van Magnolia...

 
Ik vond het weer een leuke uitdaging en ben zeer benieuwd naar de volgende opdracht :)
Ga nu weer snel tv kijken ivm de Kroning, toch wel een speciale dag.
 
Lieve groet, Elvira
 
 
 
 

maandag 29 april 2013

Koninklijke Easelkaartje

Hallo allemaal, wat leuk dat jullie mijn blog weer komen bezoeken. Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien wat ik heb gemaakt voor Kreja Teja "Het jaar rond". Het thema deze maand, hoe kan het ook anders, een koninklijk kaartje met oranje. Ik heb dus niks met oranje dus ik moest echt wel even shoppen, maar al gauw had ik mooi papier met bloemetje gevonden. Stempeltje had ik al en die heb ik ingekleurd met mijn derwent potloden. Ik ben heel hard aan het sparen voor de Faber Castel potloden. Op de beurs in Zeist bij Kerja Teja een workshopje gedaan met deze potloden, en wat kleuren ze toch fijn. Maar totdat ik de hele doos bij elkaar heb gespaard, kleur ik dus gewoon met mijn derwent.
 
Als basis heb ik de Go Kreate mal no. 6 gebruikt  en het mooie papier is van Kaiser Craft.
 

Wat gouden glitters op de kroon,
 

 
 
........en als je goed kijkt boven de bloem zie je een oranje kroontje. Ik vond deze bij de action, LOL en moest hem natuurlijk hebben om op deze kaart te plakken.
Ondanks dat het mijn kleur niet is vind ik het toch een leuk kaartje geworden. Ik ga nu snel weer verder met mijn kerstkaartje, ook een opdrachtje van Kreja Teja. Ik zal deze ook op mijn blog zetten als die af is en ik heb gisten bij een restaurantje aan zee een hele gave placemats meegenomen met standtafereeltjes erop. De kinderen moesten netjes eten en niet morsen, want moeders had ze nodig voor d'r kaarten, hihihi.
Tot een volgend keertje,
lieve groetjes,
Elvira


woensdag 17 april 2013

Go Kreate

Hallo lieve blogvriendinnen  dit is al weer even geleden , maar ik heb niet stil gezeten hoor:) Ben een workshop aan het voorbereiden voor een heel stel vrouwen . De inschrijving is nog steeds niet gesloten, dus ik ben benieuwd hoeveel het er worden.
Het kaartje wat ik vandaag geplaatst heb is gemaakt met de super mallen van Go Kreate. 
Ik zag ze overal al langskomen op bloggen en facebook  en ik ben dus overstag gegaan . Wat een fijne mallen!!!

Het papier is van Kaiserkraft  "Secret Admirer Collection" en de stempel van Magnolia heb ik ingekleurd met Distressinkt.  Voor het jurkje heb ik de kleur  peacock feathers gebruikt en voor de bloem picked raspberry. Lekkere frisse kleurtjes. 


De stansen zijn , buiten die van Go Kreate :), van memorybox , magnolia en  de swirl is er een van vintage borders van Noor design.


Tekststempel ook van Noor Design


Opgerolde bloemen van Marianne en de vlinder komt van een paasversiering bij het Kruidvat,  LOL, maar ik vond hem er wel goed bijpassen.

Natuurlijk mogen de bloemen op mijn kaart niet ontbreken . Hoop dat jullie hen leuk vinden; mijn schoonmoeder wel, de lijm was niet eens droog en zij had hem al ingepikt voor een jarige vriendin :)
Kijk, zo blijf je gewoon bezig ...
Tot een volgend keertje weer. 

Lieve groet 
Elvira